Hakkında herşey firma rehberi

Wiki Article

2. Aşama: Firma adınızı ve haberleşme  bilgilerini ve bazı firma bilgilerinizi gireceksiniz. Firma adı olarak lütfen Tecim Odası kayıtlarında alan alan firma unvanınızı giriniz. Firma adınıza telefon numaraları veya anahtar kelimeler kabilinden eklemeler yapmayınız.

İşletmenizin yerini haritada emekaretlemeyi ve kısaca tanıtım yazınızı göndermeyi savsaklama etmeyin. Firma Detayları

The veri collected including the number visitors, the source where they have come from, and the pages viisted in an anonymous form.

Ücretsiz firma rehberi ucretsizreklam.kupkuru olarak yukarıda bahsettiğimiz firmanızla ait tüm verilerinizi paylaşma imkanı sunmaktayız. Bir çok nüsha firma rehberlerinde çeşitli kısıtlamalar mevcuttur.Örneğin firmanızın web kent adresini paylaşamazsınız yada resim paylaşma 2-3 adete derece izin verilmektedir,youtube videoteyp linkleriniz engellenmektedir.Bu tarz şeylerin yanında bütün içtimai ağlarınızdaki sayfalarınızı web sitemizde paylaşabilirsiniz.Web sitemize ücretsiz olarak üye olup firmanızı elverişli kategoriye ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.Bu bizlere ne kazandıracak sanarak soracaktır olursanız,google’da hergün milyonlarca taharri örgülmaktadır.Sizin firmanızla alakalı aramalarda lansman edebiyatız görüşmeçilere gösterilecek ve firmanızın tanıtımını ve reklamını ücretsiz olarak yapmış olacaksınız.

Reklamlarımızla ve web sitemizle nite etkileşim kurduğunuz üzerine fen toplamamıza müsaade verin.

adresindeki  web sayfaları ve ona destelı tüm sayfalar Beril Teknoloji Enformatik Yayıncılık TİC. A.Ş. firmasının  emtiaıdır ve onun tarafından meseleletilir. Sizler (‘Kullanıcı’) sitede sunulan bütün hizmetleri kullanırken hordaki şartlara tabi olduğunuzu, sitedeki hizmetten yararlanmakla ve kullanmaya devam etmekle; ilgilı başüstüneğunuz yasalara bakarak anlaşma imzalama hakkına, yetkisine ve hukuki ehliyetine iye ve 18 evetşın üzerinde başüstüneğunuzu, bu sözleşmeyi okuduğunuzu, anladığınızı ve sözleşmede yazan şartları ikrar etmiş mahdutrsınız.

Firma şart medarımaişetlemi sırasında harcayacağınız fazladan birkaç dakika firma lansmanınızın daha sükselı olmasını esenlayacaktır.

Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak çalışmalenmesi yüz zarara uğraması hâlinde ziyanın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

İşletmenize yeni müşteriler kazanmanıza yardımcı olacaktır.Antrparantez web sitelerinizin adreslerini eklemeniz halinde google’ın boşlukünde web sitelerinizin kıymeti artacak ve google sıralamasının yükselmesinde faydası olacaktır.İleride bir zaman edebiyatızı güncellemek isterseniz kayıt olurken kullanmış firma rehberi evetğunuz mail adresiniz ve şifrenizle web istemize giriş yaparak,tanıtım hatlarını güncelleyebilir,istediğiniz vakit silebilirsiniz,reklamanızla müntesip denetçi ağız ağıza sizde olacak.Ancak şunuda bilmenizde yarar var yararlanma şarlarımıza uygunsuz kullanıcılar yada reklamlar engellenebilmektedir.Yasalara ve web sitemizin kurallarına uymak koşyüce ile reklamlarınızı hiç bir ücret ödemeden yayınlayabilirsiniz.

The cookie is used by cdn services like CloudFare to identify individual clients behind firma ekle a shared IP address and apply security settings on a per-client basis. It does not correspond to any user ID in the web application and does hamiş store any personally identifiable information.

Kişisel verilerin hizmetlenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına tatminkâr kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Bunların yanında bütün toplumsal ağlarınızdaki sayfalarınızı web sitemizde paylaşabilirsiniz.Web sitemize ücretsiz olarak üye olup firmanızı akla yatkın kategoriye ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.Bu bize ne kazanmıştırracak niteleyerek soracak olursanız,google'… Read more hakkında Ücretsiz Firma Rehberi

4. Aşama: Bu sayfada firma bulunak bilgilerinizi dolduracaksınız. Firmanızın bulunmuş olduğu mahalle adı, cadde sokak adı listemizde yan almıyorsa alakadar kutuyu medarımaişetaretleyip adres vadiında bu bilgileri edebiyatız.

Form üzerindeki bilgilerin firmanızla alakalı ve gerçek bilgiler olduğundan sakıncasız olunuz. Haklı bilgiler ile firma eklemek taharri sonuçlarında daha üst sıralara gelmenizi sağlamlayacaktır.

Report this wiki page